Katten verblijven

Ons katten verblijf is verbouwd geheel verbouwd in 20….. en heeft een gehele make-over ondergaan. De uitstraling waar wij voor gaan is dan ook gericht op een vakantie sfeer. Zo zijn er (kuststof) palmbomen in de ruimte aanwezig en andere attributen om voor dat ultieme vakantie gevoel te zorgen. Zodat niet alleen u kunt genieten van uw vakantie, maar zo ook uw kat. Het gebouw bestaat uit twee aparte ruimtes. Het hoofd verblijf en de quarantaine.

Het kattenverblijf is 90 m2 groot en heeft 3 grote ramen aan de voorzijde van het gebouw. Dit resulteert dan ook in voldoende dag licht voor onze logees. Daarnaast heeft deze ruimte een kleiner raam aan de achterzijde van het gebouw welke uitkijkt op de rustgevende weilanden.  In het verblijf staan verschillende krabpalen en andere accessoires waar de katten zich uren mee kunnen vermaken. Langs de bovenzijde van de muren zitten verscheidene ligplankjes gemonteerd in de vorm van wolken zodat wanneer ze het overzicht op ruimte willen houden zich hier heerlijk op kunnen ontspannen. Door het gehele verblijf staan er mandjes en kussentjes zodat er altijd een fijn plekje is om lekker languit te liggen en volledig tot rust te komen.

De juiste temperatuur doet wonderen

Katten zoeken altijd de warmere plekjes op, en daar zijn wij geheel van op de hoogte. Daarom zorgen wij dat het verblijf altijd op een constante temperatuur van 20 graden Celsius verkeerd.
Dit doen wij door middel van airconditioning in de zomer en verwarming in de winter. Bovendien is het verblijf ook voorzien van een luchtreiniger die er voor zorgt dat virussen, schimmels of ziekten geen kans maken. Voor meer informatie over de hygiene klik dan hier.