Direct doneren, klik hier.

22 jaar geleden stonden wij aan het begin van onze droom; het opstarten van een dierenpension. Doormiddel van een doorstart van Dierenpension Drachten hebben wij deze droom waar weten te maken, al is het niet altijd even makkelijk geweest. Door zeven dagen per week al onze tijd, liefde en passie in het pension te steken, hebben wij een goedlopend bedrijf weten op te zetten, waar wij iedere dag met veel plezier en inzet werkzaam zijn.

365 dagen per jaar staan wij dan ook met hart en ziel klaar voor de opvang van uw geliefde huisdier, maar helaas zijn ook wij hard getroffen door de coronacrisis.

Omdat wij een seizoensgebonden bedrijf zijn, leven wij van de omzet die we maken in de vakantieperiodes, voornamelijk in de zomer. Op deze manier kan het pension ook in de wintermaanden blijven bestaan. Helaas is het op dit moment onmogelijk om op vakantie te gaan wegens COVID-19, waardoor het voor vrijwel niemand meer noodzakelijk is om hun huisdieren naar het pension te brengen. Alle reserveringen zijn hierdoor geannuleerd, wat betekent dat wij momenteel geen inkomsten hebben.

Wij vragen uw hulp!

Dierenpension Drachten zal de coronacrisis op deze manier niet overleven, wat betekent dat wij met pijn in ons hart onze deuren zullen moeten sluiten en na de crisis geen opvang meer kunnen bieden aan uw geliefde hond en/of kat. Dit willen wij absoluut tegen gaan, zodat wij ook na de crisis uw huisdier weer met alle liefde kunnen opvangen.

Om ervoor te zorgen dat het pension deze zware tijden kan overleven, vragen wij daarom uw hulp. 

Op welke manier kunt u ons steunen?

Korting op verblijfsprijzen in 2020 en 2021

U kunt ons steunen door een bronzen, zilveren of gouden kortingspakken te kopen. Op deze wijze krijgt u korting* op de verblijfsprijzen en steunt u het pension met uw bijdrage. 

Klik hier -> Vanaf €100 – Brons Kortingspakket – 10% korting
Klik hier -> Vanaf €150 – Zilver Kortingspakket – 15% korting
Klik hier -> Vanaf €250 – Goud Kortingspakket – 20% korting 

* De korting is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en is geldig in 2020 en 2021.
* Zie algemene voorwaarden kortingspakketten.

Giften

Daarnaast kunt u ons steunen doormiddel een gift. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoeveel u kunt missen, alle kleine beetjes helpen. Wilt u ons helpen, klik hier.

Graag willen we u laten weten dat wij uw huisdier niet alleen opvangen tijdens vakanties, uiteraard kunt u ook een beroep op ons kunt doen bij gebeurtenissen zoals; trouwerijen, dagopvang, ziektes en/of overlijden. 

Wij hopen dat ook u uw steentje wilt en kunt bijdragen in deze moeilijke periode, want alleen met uw steun kunnen wij de coronacrisis aan. Samen staan we sterk! 

Aldert en Carolien de Jong

Dierenpension Drachten