Aanmelden voor de speeldagen kan telefonisch (0512-301787) binnen onze openingstijden of 24/7 direct via de online inschrijf formulieren >> Bestaande klanten >> Nieuwe klanten

honden speeldagen

Door de corona crisis zijn wij begonnen met een nieuw initiatief genaamd de honden/puppy speeldagen. Het idee is dan verschillende hondeneigenaren hun viervoeter een dag bij ons komen brengen en op spelende wijze in contact komen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

De speeldagen zijn geschikt voor alle honden welke graag met andere honden spelen of dit nog moeten leren. Het sociale aspect speelt een grote rol voor honden, en op deze manier raken ze gewend aan verschillende hondenrassen en leren ze spelen onder begeleiding. Tijdens het bezoek zal er veel persoonlijke aandacht worden gegeven aan uw hond zowel vanuit de begeleiding als met andere honden.

Waarom?

  1. Ideaal als u zelf ook een dagje weg wilt/moet.
  2. Het is een leuke dag voor uw hond waarbij ze lekker spelen met andere viervoeters, wandelen en vooral veel knuffelen.

Wanneer?
De speeldagen zijn van maandag t/m zaterdag.

Hoe laat?
Klik hier voor de openingstijden.

(Voor pups en nieuwe honden zijn de tijden bespreekbaar)

Is mijn hond geschikt?

  • Geschikt voor alle rassen
  • Geschikt voor alle leeftijden (ook voor pups na hun entingen)
  • Honden met problemen qua socialisatie met mens en dier zijn welkom, wij helpen u hier graag mee

Puppy speeldagen

Ook erg geschikt voor pups! Zo kunnen ze op een leuke manier het pension, vreemde mensen en andere soortgenoten leren kennen. Mochten ze ooit naar een pension moeten gaan dan hebben ze hier een leuke ervaring mee.

Twijfelt u nog?

Neem dan contact met ons op, wij kunnen met u overleggen om een keer op proef te komen. Er is veel mogelijk in overleg.

Kosten?

De kosten voor de speeldagen zijn gelijk aan de dagopvang prijzen, klik hier voor de prijzen. U kunt bij ons pinnen of contact betalen.

Wilt u een indruk krijgen van de speeldagen? Kijk dan op onze facebook pagina.

Aanmelden kan telefonisch (0512-301787) binnen onze openingstijden of 24/7 direct via de online inschrijf formulieren >> Bestaande klanten >> Nieuwe klanten