Fair en square

Wij van Dierenpension Drachten zijn dan ook van mening dat onze service en kwaliteit overeen komt met de verblijfsprijzen die wij hanteren. Elk huisdier is anders en wij vinden dat al onze gasten even veel aandacht en de juiste verzorging verdienen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij dan ook vakbekwaam personeel in dienst. Dit betekend automatisch dat wij hogere tarieven hanteren in piek periodes. Deze periodes gaan vaak gepaard met de lagere school vakanties. Om de reserveringskosten van het verblijf van uw huisdier te berekenen (hier zijn geen administratie kosten in verwerkt) klik dan hier.

Prijzen per dag

De prijzen welke wij hanteren zijn als volgt:

Kleine hond*                         € 14,50
Middelgrote hond*.              € 14,50
Grote hond*.                          € 15,50
Zeer grote hond                    € 15,50

Dagopvang**                           € 15,00

Toeslag***                                 4,95

Let op, op alle verblijven behalve speeldagen en dagopvang betaald u administratie kosten. Administratie kosten komen bovenop de reserveringskosten en bedraagt 10% van het totaal bedrag van de reserveringskosten.

* Honden welke niet niet samen met andere honden kunnen zitten of honden welke volgens de eigenaar alleen in een kennel moeten vallen automatisch in het hoogste tarief.

** In de zomervakantie van de lagere scholen is dagopvang niet mogelijk in verband met de ongecontroleerde hoge bezetting.

*** De toeslag is van kracht in de volgende situaties:

  1. De zomer maanden Juli en Augustus
  2. Nationale feestdagen
  3. Lagere school vakanties

De dag van brengen en halen worden ook volledig gerekend

De dag van brengen en halen worden bij u volledig in rekening gebracht. Dit heeft als reden dat wij een verblijf vrij moeten houden op de dag van brengen. En dat uw huisdier het recht heeft te blijven tot op de laatste moment van de dag van de reservering.

Waarom hanteren jullie geen tarieven voor halve dagen?

In het verleden hebben wij gewerkt met tarieven voor halve dagen, alleen werd hier door de klant te vaak van afgeweken waardoor wij geen vrije verblijven beschikbaar hadden voor overige klanten de zelfde dag. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben wij besloten het verblijf voor uw huisdier per dag beschikbaar te stellen.

Reserveren

Wilt u een plekje reserveren?! Dat kan bij ons telefonisch (0512-301787) binnen onze openingstijden. Wilt u de prijs van het verblijf weten voor u reserveert?  Dat vinden wij heel begrijpelijk en daarom hebben wij een online tool in gebruik waarmee u moeiteloos de prijs van het verblijf van uw huisdier berekend. Klik hier om daarvan gebruik te maken.

Verkoop hondenvoer

Wegens groot succes op het gebied van honden voeders verkopen wij nu tevens ons eigen merk hondenvoer. Wij als dierenpension hebben vele jaren ervaring met verschillende type hondenvoer. Door verschillende typen hondenvoer te testen in het verleden, hebben wij nu ons eigen merk hoogwaardig type hondenvoer in de verkoop genomen. Heeft u interesse of heeft u vragen over ons hondenvoer neem dan gerust contact met ons op of vraag ons er naar aan onze servicebalie. Voor de exacte prijzen hiervan en voor meer informatie over de verschillende type hondenvoer, Klik hier