Op deze pagina leggen wij uit wat belangrijk is voor een pension verblijf en belangrijke zaken die u niet dient te vergeten voor uw huisdier bij ons in het dierenpension verblijft.

Checklist

Wanneer u uw huisdier bij ons brengt zijn de volgende zaken belangrijk:

  • Uw hond heeft de benodigde entingen.
    • Dat zijn: de Parvo en de hondenziekte. Door de dierenarts word deze gegeven als cocktail enting. 
  • Het in-entingsboekje met de benodigde entingen wordt mee genomen en afgeven tijdens het verblijf in ons dierenpension.
  • Door uw huisdier bij ons te brengen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, deze kunt u zelf bekijken en of uitprinten via deze link of bij ons aan de balie verkrijgen. Dit zelfde geld voor de privacy policy welke u hier kunt vinden.
  • Bij het brengen van uw huisdier dient u de gehele reservering te betalen (pin of contant).
  • Indien nodig dient u medicatie voor uw huisdier mee te nemen en af te geven.

Mocht één van de bovengenoemde zaken niet op orde zijn dan kunnen wij uw huisdier helaas niet aannemen. 

Entingen

Om infecties en/of ziektes te voorkomen is het belangrijk dat alle pension gasten ingeënt zijn. De dierenarts is er van op de hoogte welke entingen dit moeten zijn. Van deze enting maakt de dierenarts een aantekening in het vaccinatieboekje. Daarnaast wordt geadviseerd uw hond te laten behandelen tegen kennelhoest. Entingboekjes moeten gelijktijdig met het brengen van uw huisdier afgegeven worden. Zonder geldige enting geen toegang tot ons pension.

Aansprakelijkheid

Wij stellen alles in werking om uw huisdier verantwoord te huisvesten en te verzorgen, toch kunnen wij geen aansprakelijkheid voor ziekten of schade veroorzaakt door of aan pensiondieren voor onze rekening nemen. Uit ziekten voortvloeiende (dierenarts)kosten zijn altijd voor rekening van de eigenaar zelf.

Medicijnen en hygiëne

Indien uw huisdier medicijnen of de pil gebruikt, neemt u deze dan gerust mee, zodat wij tijdens uw afwezigheid voor een juiste toediening kunnen zorgdragen.

Voeding en aandacht

Alle pensiondieren kunnen rekenen op een pension dat geleid wordt door vakbekwame mensen met hart voor dieren, die dag en nacht zorgen voor het welzijn van hun gasten. De voeding bestaat uit een gevarieerd hoogwaardig hondenvoer. Natuurlijk houden wij met speciale voedingswensen rekening.

Het zal u bij de openingstijden zijn opgevallen dat we voor het brengen, halen en reserveren tijden in acht nemen. Dit hebben wij bewust gedaan, zodat we verder ongestoord onze volledige aandacht kunnen besteden aan het verzorgen van uw huisdier in de ruimste zin des woord. Iedere dag worden alle verblijven grondig gereinigd. Geregeld worden de huisdieren geborsteld en op de speelplaats gezet. In de werkbespreking worden alle zaken uw huisdier aangaande besproken. Indien noodzakelijk wordt er actie ondernomen.