Opvang van uw hond

Bij Dierenpension Drachten bieden wij de mogelijkheid tot de opvang van uw hond. Tijdens zijn/haar verblijf proberen wij dit zo aangenaam mogelijk te maken door zoveel mogelijk aandacht aan uw hond te spenderen. Dit doen wij door middel van het spelen op de speelplaatsen met of zonder andere honden en het uitlaten op onze oprijlaan. Voor recenties verwijzen wij u door naar onze facebook pagina. Tevens kunt u uw huisdier volgen door onze facebook pagina in de gaten te houden (voor meer informatie klik hier). 

Mijn hond moet alleen in een verblijf, kan dat?

Wanneer uw hond alleen in een verblijf moet (omdat deze niet samen kan met andere honden) of voor elke andere reden dan ook. Dan valt de prijs van het verblijf automatisch in het hoogste tarief. Onafhankelijk van de grootte van uw huisdier. Voor meer informatie over de prijzen die wij hanteren klik hier.

De voorwaarden die wij stellen alvorens uw hond wordt aangenomen kunt u hier lezen. Tevens nemen wij alleen honden aan welke een eigenaar hebben. Wij zijn geen dierenasiel. Wanneer u opzoek bent naar een dierenasiel in onze omgeving dan verwijzen wij u door naar Dierenasiel Drachten.

Honden verblijven

Bij Dierenpension Drachten hebben wij een ruim aanbod van verschillende type honden verblijven. Niet alle verblijven zijn operationeel afhankelijk van de tijd van het jaar. Alle honden verblijven hebben een verharde ondergrond bestaande uit beton. Wij hebben gekozen voor deze verharde materialen in verband met hygiene. Wilt u meer weten over hoe hygiënische wij te werk gaan klik dan hier.

De verschillende type verblijven:

  • Binnenverblijven (verwarmd)
  • Buiten verblijven
  • Dagopvang verblijven
  • Grote buiten verblijven
  • Binnenspeelplaats (verwarmd)
  • Buitenspeelplaats

Wilt u meer weten over de verschillende type honden verblijven klik dan hier.

Voeding en medicatie

Tijdens het verblijf van uw hond zit hondenvoer inbegrepen. Wij maken gebruik hoogwaardige diervoeders van verschillende type hondenvoer voor verschillende type honden. Zo voeren wij ons eigen merk hondenvoer welke uitgebreid is getest alvorens dit de standaard is geworden bij ons dierenpension. Wegens groot succes zijn wij dit hondenvoer ook gaan verkopen (voor meer informatie klik hier). 

Speciaal voer, zorg en/of medicatie

Mocht uw hond gebruik maken van hondenvoer en/of medicatie wat voorgeschreven is door de dierenarts dan zult u dit zelf mee moeten nemen. Desondanks scheelt dit niet in de prijs van het verblijf omdat dit voor ons in arbeidsuren toeneemt. Wij hebben er voor gekozen geen extra kosten in rekening te brengen voor het toedienen van medicatie en speciale zorg omdat wij vinden dat dit vanzelfsprekend zou moeten zijn. 

Voordat u reserveert

Voordat u bij ons gaat reserveren adviseren wij u deze checklist door te nemen om er voor te zorgen dat u niet voor verassingen komt te staan. Klik hier voor de checklist. Wanneer u en uw huisdier hieraan kunt voldoen dan bent u van harte welkom bij ons dierenpension en bezorgen wij uw huisdier de tijd van zijn/haar leven!