Wat doen wij precies

Dierenpension Drachten is een pension voor uw hond. Wij bieden opvang aan voor uw huisdier op het moment dat u daar zelf niet toe in staat bent. Daarbij kunt u denken aan vakanties, familie weekenden, bruiloften, partijen en verhuizingen. Ook kunnen wij u hulp bieden tijdens de wat minder leuke gebeurtenissen in uw leven zoals ziekte en begrafenissen.

Bij Dierenpension Drachten staat de zorg van de huisdieren dan ook voorop. U krijgt eerlijk advies wanneer het gaat over een pension verblijf voor uw huisdier. Wij zullen er altijd voor zorgen dat uw huisdier de zorg krijgt die deze verdiend. Wij zeggen dan ook altijd:

Kom kijken! En zie eerstehands hoe uw huisdier bij ons komt te verblijven

Wij moedigen de mensen dan ook aan om eerst te komen kijken bij de opvang van hun huisdier voordat u gaat reserveren. Het gaat tenslotte om uw maatje.

Mochten wij constateren dat wij niet de zorg en kwaliteit kunnen bieden waar wij voor staan, dan zullen wij dit altijd met u bespreken.

Fair en square

Wij van Dierenpension Drachten zijn dan ook van mening dat onze service en kwaliteit overeen komt met de verblijfsprijzen die wij hanteren. Elk huisdier is anders en wij vinden dat al onze gasten even veel aandacht en de juiste verzorging verdienen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij dan ook vakbekwaam personeel in dienst. Dit betekend automatisch dat wij hogere tarieven hanteren in piek periodes. Deze periodes gaan vaak gepaard met de lagere school vakanties. Voor meer informatie over de prijs van het verblijf kunt u kijken op de pagina “Prijzen“.

Beschikbaarheid

Bij Dierenpension Drachten hebben wij maar beperkt plaats voor huisdieren. Wij vermelden dit tijdig om teleurstelling te voorkomen. In bepaalde periodes van het jaar en met name de zomervakantie en de kerst vakantie hebben wij het vrij druk en kan het dus zijn dat wij geen plek meer hebben. Reserveer daarom tijdig het verblijf van uw huisdier. 

Honden verblijven

Wij hebben verschillende type honden verblijven, voor meer informatie hierover klik hier of ga naar de pagina hond. Wilt u reserveren klik dan hier!