Het kattenverblijf gaat sluiten. Helaas heeft de corona crisis wel grote gevolgen voor ons gehad. En zullen wij tot ons grote verdriet moeten stoppen met het opvangen en verzorgen van katten. Dit betekent dat wij nog katten zullen opvangen tot 31 augustus 2020.

Lieve gasten,

Na 22 jaar voor alle lieve, ondeugende en speelse katten te hebben gezorgd, een verbouwing te hebben mee gemaakt en talloze prachtige mensen te hebben ontmoet, zal dit helaas ten einde lopen.

Met pijn in mijn hart zullen wij het kattenverblijf moeten sluiten om als dierenpension te blijven bestaan. Dit betekent dat ik waarschijnlijk niet alle katten en baasjes meer zal zien. Daarom wil ik jullie persoonlijk bedanken voor de mooie jaren, het fijne contact en het vertrouwen dat u in mij/ons heeft gehad.

Vanaf nu kunt u mij weer terugvinden bij de honden en zal ik ook daar weer met veel plezier voor u klaar staan.

Veel liefs Carolien de Jong